Descrie proiectul care vrei să îl realizezi și vă contactam!

Antrepriză generală și de specialitate

Societatea noastră poate efectua managementul întregii investiții, asigurând o comunicare eficientă a fiecărei părți din contract. Oferim clienților noștri soluții optime, atât tehnice cât și financiare, adaptate bugetelor alocate pe specialități.

Structuri metalice

Dispunem de o bază de producție de 5000 mp, cu dotări și utilaje moderne și investim continuu în retehnologizarea liniei de producție, pentru a putea răspunde celor mai exigente cerințe din domeniu și bineînteles a oferi clienților produse la cele mai înalte standarde de calitate. În acest moment asigurăm o capacitate de producție de până la 200 tone structură / lună, fiind un producător de structuri metalice, certificat conform standardului EN 1090-2:2009 + A1:2011.

Structuri din beton

Dispunem de parcul propriu de utilaje cu mare productivitate, specializate pe domeniul de activitate, sisteme complete de cofraj și esafodaje Tip DOKA și  PERI. Alături de baza materială și de utilaje, dispunem de personal calificat propriu, care formează un colectiv stabil și închegat. Capacitățile noastre proprii pot fi suplimentate, în caz de nevoie, cu subantreprenori de încredere.

Anvelopări clădiri

Putem executa o gamă vastă de anvelopări, utilizând panouri sandwich, tablă profilată, casete de fațadă, etc. Echipa noastră tehnică, este specializată în proiectarea detaliilor de închidere / etanșare și poate asigura rapid soluții optime tehnic și cu design plăcut.