Cu o experienţă de vastă in domeniul construcţiilor şi a producţiei suntem convinşi că putem satisface toate cerinţele dumneavoastră legate de proiectare, uzinare şi montaj atât al structurii metalice cât şi al elementelor de anvelopare.

Structurile din metal au costuri de investiție și întreținere mai mici decât structurile clasice din beton armat. Rapiditatea în execuție, flexibilitatea design-ului și costurile reduse fac din acest tip de structuri principala soluție tehnică pentru hale metalice, garaje industriale, săli de sport, showroom-uri, clădiri de birouri, hale agrozootehnice, etc.

WhatsApp-Image-2019-01-28-at-08.43.59 (1)
IMG-20180511-WA0011

Antrepriză generală și de specialitate

Societatea noastră poate efectua managementul întregii investiții, asigurând o comunicare eficienta a fiecari părți din contract. Oferim clienților noștri soluții optime, atât tehnice cât și financiare, adaptate bugetelor alocate pe specialităti.

Structuri metalice

Dispunem de o bază de producție de 5000 mp, cu dotări și utilaje moderne și investim continuu în retehnologizarea liniei de producție, pentru a putea raspunde celor mai exigente cerințe din domeniu și bineînteles a oferi clienților produse la cele mai înalte standarde de calitate. În acest moment asigurăm o capacitate de producție de până la 200 tone structură / lună, fiind un producator de structuri metalice, certificat conform standardului EN 1090-2:2009 + A1:2011.

Structuri din beton

Dispunem de parcul propriu de utilaje cu mare productivitate, specializate pe domeniul de activitate, sisteme complete de cofraj și esafodaje Tip DOKA și  PERI. Alături de baza materială și de utilaje, dispunem de personal calificat propriu, care formează un colectiv stabil și închegat. Capacitățile noastre proprii pot fi suplimentate, în caz de nevoie, cu subantreprenori de încredere.

Anvelopări clădiri

Putem executa o gamă vasta de anvelopări, utilizând panouri sandwich, tablă profilată, casete de fațada, etc. Echipa noastră tehnică, este specializată în proiectarea detaliilor de închidere / etanșare și poate asigura rapid soluții optime tehnic și cu design placut.

Certificare

Personalul care realizează activităţile de sudare este:

Autorizat cf EN 3834-3:2005; SR EN 3834-3:2006, până la EXC2, inclusiv;
Are capacitatea de a realiza produse la un nivel de calitate ridicat;
Societatea are colaborare cu un laborator autorizat pentru controlul calităţii pentru verificările nedistructive a îmbinărilor sudate prin metode nedistructive nivel II conform EN 473, MT,RX.

Colaboratori

Dintre cei mai mari colaboratori ai noştri amintim :

Franksthal, Mairon SA, Megaprofil Srl, Rocast Srl, Ductil SA, Prosider Srl, Arabesque Srl, Deme Macarale Iaşi.

Colaboratori care ne-au fost mereu aproape şi ne sprijină constant în demararea lucrărilor în piaţă.

Părerea clienților

"Recomandăm cu plăcere compania Conedil SA drept un partener serios și performant, capabil să termine proiectele în cel mai scurt timp la cele mai bune prețuri."

CHRISTACHE ZANOSCHI – IRCON SRL

"Societatea a dat dovadă de multă seriozitate, competență profesională și flexibilitate în lucru, din acest motiv îi recomandăm cu multă căldura în piața structurelor metalice."

GABURICI PAUL LIVIU – IRCON SRL

"Recomandăm călduros societatea Conedil SA drept un partener serios și performant, capabil să duca la bun sfarșit proiectele prin execuția la un nivel calitativ corespunzător."

CONSTANTIN DELEANU – COTNARI SA